tirsdag, oktober 17, 2006

Lenge siden siste oppdatering nå...

På tide å oppdatere bloggen litt. Bruker jo gjerne denne til å vise frem det flotte huset vårt til andre, og da var det greit å få ut noen ferske bilder.
Det har da skjedd litt siden august også. Vi har malt, tapetsert, og lagt 60 kvm med parkett i stuen som du ser litt av på det ene bildet. Var strevsomt nok da vi fikk mye feil på parketten og måtte bytte den flere ganger. Vi har fått flyttet inn i stuen, men mangler bilder på veggene, mer møbler og gardiner bl.a. Bilder og lampetter kan nok ta sin tid enda :-)
Neste nå er å legge en skiferplate under ovnen (til høyre) og få mureren til å installere den så vi kan fyre litt. Men merker at vi har fått et nytt hus ja. Ganske mye enklere å holde varmt nå i høstkveldene en det gamle huset.
Ellers har vi fått lagt varmekabel, støpt og fått belegg på vaskerommet. Da må vi bare sette i gang og tapetsere der slik at rørlegger kan gjøre seg ferdig og installere ny varmtvannstank. Det haster da den gamle synger på siste verset og har måtte blitt startet med makt et par ganger allerede. Når vaskerommet er på plass er det "kun" gangen igjen... så kanskje vi er ferdig til jul :-)

Tar også med et bilde slik det ser ut på baksiden av huset nå, der det en gang var et tilbygg med mer. Rakk ikke å male den veggen før vinteren, men den er grunnet så den får stå til våren.
Da skal det bygges ny terrasse her ute.

Ingen kommentarer: