torsdag, juli 13, 2006

Nå skjer det mye




Bildene viser hvordan det så ut i 1. etg i dag morges, før vi flyttetopp. Spesielt hyggelige boforhold er det ikke :-).
Men nå begynner vi å snakke om slutten. I dag har vi fått trappen og har lfyttet ungen inn på nye soverom i 2. etg samt at vi har flyttet stuen opp på loftet. I morgen skal resten av taket i stuen i 1. etg rives ned slik at snekkerne kan rette av veggen i den gamle delen mot det nye og plate om opp til full takhøyde på ca. 270 cm og sette opp det ferdig malte takpanelet der også. Får hjelp av svigerfar i morgen så da skal vi nok få det ned så snekkerne kan jobbe på.
Nå er det kun stuen og litt i gang/vaskerom som gjenstår av større ting. Mureren er også i gang med pipen så den blir nok fullført i morgen, torsdag den også. Gulvbelegget på badet blir lagt på fredag så om vi får tapetsert der er alt klart til installasjon for rørleggeren til uken.
Så ved enden av neste uke er alt stort sett levert av det som må før ferien i hvertfall. Inne er det da helt ferdig. Da har vi bare en 70-80 kvm med rom i 1. etg og innrede.
Soverommet i kvisten har vi også igjen å tapetsere og legge gulv i så fort pipen som går igjennom der er murt opp. Mye igjen for oss men det begynner faktisk å nærme seg for håndverkerne.
Men merker det begynner å slite på kroppen. Derfor var det deilig i dag og få opp stue og oppholdsrom i nye fine rom, og dermed få følelse av nytt og komfortabelt. Ikke bare gammelt og halveis revet. Delig å oppholde seg i rom som ikke er fulle av støv.
Men nå er det sent... jeg må sove... i morgen er det på igjen klokken 06.30... da ringer klokken ..
God natt!

Ingen kommentarer: